Bedrijfsballon

Reclameballon…

Een heteluchtballon is een zeer opvallende verschijning in het luchtruim en geniet daardoor een bijzonder grote attentiewaarde. Ballonnen worden gefabriceerd in alle mogelijke vormen, van bierglas tot olifant. Maar ook de normale bolvorm trekt grote aandacht. Veel bedrijven hebben de publicitaire mogelijkheden van een ballon ingezien en zijn ertoe overgegaan hieraan een deel van hun promotiebudget te besteden.

Het in eigen beheer hebben van een ballon vergt nogal wat organisatie, kennis en ervaring. Voor veel bedrijven is deze optie hierdoor minder interessant en is men ertoe overgegaan de operationele kant van het ballonvaren over te laten aan ervaren ballonvaarders.

Wij zijn zeer goed op de hoogte van alle evenementen waarbij ballonnen als aandachtstrekker kunnen worden ingezet. Wij zijn in staat om hiervoor de benodigde vergunningen te verzorgen, en we weten over het algemeen waar geschikte startmogelijkheden zijn. Dit zijn uiteraard aspecten die voor veilig ballonvaren van groot belang zijn, en daarmee ook voor de passagiers.

Wij als Ballooning Adventure beschikken over volledig gebrevetteerde piloten en zijn gepassioneerde ballonvaarders. Wij staan garant voor een perfecte uitvoering van zowel recreatieve als zakelijke ballonvaarten. Jaarlijks worden vele vaarten geboekt door gezelschappen of particulieren, maar ook door bedrijven die een ballonvaart inpassen in hun relatiemarketing. Ook varen wij veel op ballonevenementen. Hier worden de ballonnen door duizenden mensen bewonderd, en wordt uw naamsbekendheid onder de aandacht gebracht.

Wij presenteren ons graag als team. Uw reclame op de kleding van de crew en piloten, en uw naam op de aanhanger waarin de ballon vervoert wordt behoren tot de mogelijkheden. Mocht u geĂŻnteresseerd zijn om een heteluchtballon voor reclame-doeleinden te willen gebruiken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

onzeballonnen